ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Αυτοδυναμία για μεγάλη αλλαγή

Αυτοδυναμία για μεγάλη αλλαγή


Η Ιστορία χτυπά σήμερα την πόρτα της Ελλάδας και ο λαός μας με την ψήφο και τους αγώνες του βάζει τέλος στην εποχή των Μνημονίων. Με αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο δρόμος της προοδευτικής αλλαγής και στέλνεται μήνυμα στην Ευρώπη. "Η αυτοδυναμία εξασφαλίζει σταθερότητα και ανοίγει τον δρόμο στη μεγάλη αλλαγή", τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην "Αυγή".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό να στηρίξει ολόπλευρα τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή και να βάλει τέλος στο καθεστώς της ανεργίας, της ανασφάλειας και της φτώχειας. "Είναι ανάγκη ο ελληνικός λαός να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά του", αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, που έχει σχέδιο και όραμα για την πατρίδα και δεσμεύεται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την απαλλαγή από τα Μνημόνια και το άχθος του χρέους, την προοδευτική μεταρρύθμιση του κράτους, τη διεύρυνση και εμβάθυνση της δημοκρατίας.

____________
http://www.avgi.gr/article/5250004/autodunamia-gia-megali-allagi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου