ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ιστορικές στιγμές: Με πολιτικό όρκο νέος πρωθυπουργός ο Αλ. Τσίπρας

 (video)

Ιστορικές στιγμές γράφτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Αλ. Τσίπρας, ορκίστηκε πρωθυπουργός – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – με πολιτικό όρκο.
"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους κα θα υπηρετώ πάντα το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού" είπε ο Αλ. Τσίπρας.
Ο νέος πρωθυπουργός, συνοδευόταν από τον Ν. Παππά, τον Π. Σκουρλέτη και τον νέο γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου Σπύρο Σαγιά.
Αυτή την ώρα, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο Αλ. Τσίπρας μεταβαίνει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες από τις δυνάμεις κατοχής.



Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. 
Νωρίτερα, σήμερα, κατά το διάλογο που είχε με τον Κ. Παπούλια μπροστά στις κάμερες, ο Αλ. Τσίπρας, τον ενημέρωσε για την συνάντησή του με τον Π. Καμμένο, όπου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης. "Υπάρχει δεδηλωμένη, η προβλεπόμενη πλειοψηφία και θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι η ήδη υπάρχουσα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη" είπε ο Αλ. Τσίπρας.
Και οι δύο συμφώνησαν στην επίσπευση των διαδικασιών, με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι "μας περιμένει ανηφορικός δρόμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου