ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Το απόγευμα, στις 16:00 ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται πρωθυπουργός!

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  

 
Η ιστορική στιγμή της ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας πλησιάζει…

Σήμερα το απόγευμα, στις 16.00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ορκιστεί πρωθυπουργός, με την χώρα να αλλάζει πορεία, με την ελπίδα να παίρνει σάρκα και οστά…   Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.30, ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια όπου θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Μετά την ορκωμοσία θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.
Θα προηγηθεί, στις 14.30, η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει η ορκωμοσία να είναι πολιτική.
Νωρίτερα, τον σχηματισμό κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Κουμουνδούρου όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα.
 «Οι ανεξάρτητοι έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπάρχει συμφωνία αρχών όπως ο λαός αποφάσισε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος που παρέπεμψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις σχετικά με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. 

PHOTO: Μάριος Λώλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου