ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Με καταστροφολογία πορεύεται η κυβέρνηση προς τις εκλογές - Το Σάββατο η ομιλία Τσίπρα στο διαρκές συνέδριο στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντό

 
Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες εντείνονται οι διεργασίες στα επιτελεία των κομμάτων 

Πιστό στη στρατηγική της καταστροφολογίας παραμένει το Μεγαρο Μαξίμου. Καθημερινές επιθέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και επαναφορά της ρητορικής περί εξόδου της χώρας από το ευρώ περιλαμβάνει η επικοινωνιακή καμπάνια της ΝΔ στο δρόμο προς τις εκλογές. Την ίδια στιγμή το κυβερνητικό επιτελείο απέρριψε την πρόταση για διεξαγωγή ντιμπειτ μεταξύ των Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα με το επιχείρημα ότι «ο πρωθυπουργός δεν συνομιλεί με υβριστές».
Αποκαλυπτική των διαθέσεων της ΝΔ η σημερινή δήλωση του ευρωβουλευτή της Γιώργο Κύρτσου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μια νέας μείωσης των συντάξεων για να διατηρηθεί, όπως δήλωσε , το πρωτογενές πλεόνασμα.
Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν την κινδυνολογική σταυροφορία στην οποία ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς και προβλέπουν ότι «η γαλάζια μονταζιέρα θα δουλεύει νυχθημερόν για να διαστρεβλώσει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει αύριο Σάββατο ο Α. Τσίπρας
Αύριο στις 10 το πρωί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσει στις 18.00 η έναρξη του διαρκούς συνεδρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντό με τη παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ απο τον Αλέξη Τσίπρα. Στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου η επικαιροποίηση του προγράμματος, τις πολιτικές συμμαχίες και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Η ομιλία του Α. Τσίπρα στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταδοθεί ζωντανά απο το Κόκκινο [ http://stokokkino.gr/ ].

Κριτήριο συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να έχεις αντιπαλέψει το Μνημόνιο, να έχεις συμβάλλει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης, να είσαι δημοκράτης και πατριώτης» δήλωσε μιλώντας στο Κόκκινο ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.

______________
- από το: http://stokokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου