ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



Απόψε στη Κύπρο ζήσαμε μεγάλες στιγμές , δεν είναι υπερβολή να ισχυρισθεί κάποιος ότι το ξήλωμα των αντιλαϊκών μνημονίων ξεκίνησε απο εδώ , η συγκέντρωση του Λαού έξω απο τη βουλή, ήταν μεγαλειώδης,είχε μαζικότητα , παλμό , και στόχο. Απόψε γράψαμε ιστορία, κάναμε την αρχή , δώσαμε ένα καλό παράδειγμα μαχητικής αντίστασης και στους άλλους λαούς της Ευρώπης.
Σε αυτό αγωνιστικό προσκλητήριο έδωσε το παρόν και η δικιά μας οργάνωση η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΠΡΟΥ μαζί με τους κύπριους συντρόφους , εμείς οι Έλληνες αριστεροί εργαζόμενοι μετανάστες στη Κύπρο οι περισσότεροι εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα, διακηρύξαμε με ξεκάθαρο τρόπο την αγωνιστική κινηματική μας διάθεση να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Κυπριακό Λαό να γκρεμίσει τις αντιλαϊκές διαταγές της ΤΡΟΪΚΑΣ και να διαφεντέψει το τόπο του με βάση τις δικιές του ανάγκες, τα δικά του συμφέροντα.
Γκρεμίζουμε το μνημόνιο σήμερα, οικοδομούμε μια ελεύθερη και επανενωμένη σοσιαλιστική Κύπρο αύριο ,δίπλα σε μια σοσιαλιστική Ελλάδα μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Κύπρο και πραγματοποιεί συναντήσεις μετά "το περήφανο 'ΟΧΙ' της κυπριακής Βουλής".


\
Από τη συνάντηση με τον Άντρο Κυπριανού

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Γιάννη Δραγασάκη, Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ρένα Δούρου, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τον Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και τον Μάκη Μπαλαούρα, μέλος της Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, όπως επίσης και με τον Γ. Λιλλήκα.
Κύκλοι από το γραφείο του κ. Λιλλήκα μιλούν για πώληση της Λαϊκής στην Gazprom απόψε. Υπενθυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοικούσας επιτροπής της Gazprom, συναντάται σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννη Εμίρη.
_____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου