ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Προηγείται με ποσοστό 4,5% ο ΣΥΡΙΖΑ EKM


Πολιτικά νέα - ειδήσεις

... έναντι της ΝΔ, πτωτικά κινείται η συγκυβέρνηση

Δημοσκόπηση: Προηγείται με 4,5% ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, πτωτικά κινείται η συγκυβέρνηση
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει

Πτωτικά κινούνται τα ποσοστά των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκτήσει προβάδισμα κατά 4,5% έναντι της ΝΔ. Τα παραπάνω προκύπτουν από δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 ημέρες». Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22 – 23 Νοεμβρίου, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,5%, η ΝΔ 19%, η Χρυσή Αυγή 12%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, το ΠΑΣΟΚ 6%, το ΚΚΕ 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 9,5% των ερωτηθέντων, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα κόμματα που μένουν εκτός Βουλής, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώνει ποσοστό 1,5%, η Δημιουργία Ξανά 1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,5%.

Την ίδια στιγμή, το 84% των ερωτηθέντων θεωρεί πως, ακόμη και αν καταβληθεί η δόση, θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για τα μέτρα, ενώ αναφορικά με το Μνημόνιο ΙΙΙ το 65% θεωρεί πως η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε επαρκώς, με το 76% αυτών να απαντούν πως δεν το έπραξε επειδή δεν ήταν πρόθυμη ή ικανή, ενώ το 19% θεωρεί ότι δεν της άφησαν περιθώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου