ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοδυναμία με ευρεία κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία

 

Την Παρασκευή συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το Σαββατοκύριακο το διαρκές συνέδριο προκειμένου να εγκριθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς Τις προϋποθέσεις για την συγκρότηση ευρείας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας στην νέα Βουλή,που θα επιτρέψει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές από ισχυρότερη θέση, θεμελιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου.
Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε χθες, συγκαλεί την Παρασκευή την Κεντρική Επιτροπή στο ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ και το Σαββατοκύριακο το διαρκές συνέδριο στο Τάε Κβο Ντο, για να εγκρίνει το κυβερνητικό πρόγραμμα -πέραν αυτού που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη-, τις πολιτικές συμμαχίες και τα ψηφοδέλτια .
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα ανοίξει το απόγευμα του Σαββάτου τις εργασίες με την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος, πρότεινε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τις 50 από τις 425 θέσεις στα ψηφοδέλτια να καταληφθούν από συμμάχους , πολιτικά κόμματα και σχήματα.
Εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας όλους «να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου της αυτοδυναμίας».
Την διεξαγωγή πρεοκλογικού ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, πρότεινε ο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Νέα παρέμβαση υπέρ του δικαιώματος των Ελλήνων του Εξωτερικού να ψηφίσουν στις χώρες που διαμένουν στις 25 Ιανουαρίου , έκανε από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος, καλώντας τη δικομματική κυβέρνηση να εφαρμόσει τη ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Την προεκλογική στρατηγική της τρομοκράτησης, ξαναζεσταμμένη συνταγή του 2012, εγκαινίασε και επίσημα χθες ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ. Ο Α. Σαμαράς ταυτίζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με την χρεοκοπία της χώρας και βαφτίζει την κινδυνολογία ως αλήθεια. 
Προεξοφλούν τη εκλογική ήττα της ΝΔ και επιλέγουν την έγκαιρη αποχώρηση, παρά την αποτυχία τους οι κ Παυλόπουλος, Σπηλιοτόπουλος και Αντώναρος. Επίσης ενοχλημένοι από την τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στην θέση της εκπροσώπου της ΝΔ και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κόρης του κ. Τατούλη, εμφανίζονται οι λεγόμενοι καραμανλικοί. 

- από το: http://stokokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου