ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Νέα ήττα Σαμαρά με 168 υπέρ της υποψηφιότητα Σ. Δήμα


   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   
 

Αποτυχία της κυβέρνησης να δημιουργήσει δυναμική για την τρίτη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στις 12.00. Υπέρ Σαμαρά-Δήμα και δύο ναζιστές

Μόλις 168 υπέρ της υποψηφιότητας του Σ. Δήμα 131 παρών και έναν απόντα το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. 
Στους ανεξάρτητους βουλευτές που είχαν στηρίξει και στη πρώτη ψηφοφορία την υποψηφιότητα του Σ. Δήμα (Σπ. Λυκούδης, Γ. Νταβρής, Γρ. Ψαριανός, Χρ. Αηδόνης και Αικ. Μάρκου) προστέθηκαν και οι ανεξάρτητοι Βασίλης Οικονόμου, Μίκα Ιατρίδη, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Γ. Κασαπίδης αλλά και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Στ. Μπούκουρας και Χρ. Αλεξόπουλος.
Παρών ψήφισε η βουλευτής Ν. Φούντα που ανεξαρτητοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τη ψηφοφορία. 
Η τρίτη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στις 12.00 

Π. Σκουρλέτης: «Μονόδρομος πλέον ο δρόμος προς τις εκλογές»

«Μονόδρομος πλέον ο δρόμος προς τις εκλογές» το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη στο Κόκκινο για το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή ΠτΔ. «Μεγάλος αριθμός βουλευτών αρνούνται να δώσουν στον Α. Σαμαρά λευκή επιταγή για να εφαρμόσει τα μέτρα του κ. Χαρδούβελη» πρόσθεσε.
Π. Καμμένος: «Ο λαός θα βάλει σύντομα στο αρχείο όσους λειτουργούν με μηχανισμούς καθεστώτος»
«Η ελπίδα έρχεται με την απελευθέρωση του ελληνικού λαού από τα μνημόνια. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι. Ο λαός θα βάλει σύντομα στο αρχείο όσους λειτουργούν με μηχανισμούς καθεστώτος. Τα «μαξιλάρια» θα ακολουθήσουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν τη λαική εντολή» η δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. 
Φ. Κουβέλης: «Άρνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να συμβάλουν στη διατήρηση των ασκούμενων πολιτικών»
«Η άρνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης είναι η άρνησή τους να συμβάλουν στη διατήρηση των ασκούμενων πολιτικών. Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα» δήλωσε μετά τη ψηφοφορία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
«Ο καθένας παίρνει το δρόμο του» το σχόλιο του Φ. Κουβέλη για την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή Ν. Φούντα λίγα λεπτά πριν τη ψηφοφορία.

- από το: http://stokokkino.gr/article/1000000000002022/Nea-itta-Samara-me-168-uper-tis-upopsifiotita-S-Dima#sthash.DbHoeVWa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου