ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αρχή του τέλους της κυβέρνησης η σημερινή ψηφοφορία

 

Στις 19.00 η ψηφοφορία χωρίς να προηγηθούν τοποθετήσεις ή συζήτηση στη Βουλή
Το δρόμο για τις πρόωρες εκλογές ανοίγει σήμερα η πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας που διεξάγεται χωρίς να προηγηθούν τοποθετήσεις ή συζήτηση στις 19.00 στη Βουλή.


Κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας κάθε βουλευτής θα αναφωνεί είτε το όνομα του Σταύρου Δήμα εάν συμφωνεί, είτε «παρών» αν διαφωνεί, ενώ το «όχι» δεν προβλέπεται ως επιλογή για τη συγκεκριμένη διαδικασία.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «μετρούν» 155 βουλευτές ενώ για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας στη πρώτη και τη δεύτερη ψηφοφορία απαιτούνται 200 ψήφοι ενώ στη τρίτη και τελευταία ψηφοφορία χρειάζονται 180 ψήφοι.
Θα καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σ. Δήμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ ενώ χωρισμένη είναι η ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών. Στη ψηφοφορία θα συμμετάσχουν και οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές που έχουν προαναγγείλλει πως θα καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σ. Δήμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου