ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης - Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης

  Να είμαστε όλοι εκεί!  
Όλοι μαζί την Δευτέρα στην συναυλία αλληλεγγύης 
Σημαίνει πολλά να δίνουμε το παρόν σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τονίζει στο Κόκκινο ο Βασίλης Λέκκας, με αφορμή την συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό.


Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό, το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η "Αλληλεγγύη για όλους"και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα, μας καλούν σε συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης, με τον Βασίλη Λέκκα.



"Αυτή η γάζα δεν κρατάει άλλο αίμα...": 
Συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα από το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τη Fair Planet, η συλλογή παρατείνεται μέχρι τις 15 Αυγούστου με τη συνδρομή και της "Αλληλεγγύης για όλους" και της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα.

- Δείτε στο: http://www.stokokkino.gr/#sthash.dSVW5Cdf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου