ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 12 &13 ΟΚΤΩΒΡΗ

SYRIZA MARATHONA





     Στις 12 & 13 Οκτώβρη διεξάγονται  οι εκλογές στους Ιατρικούς συλλόγους Αθήνας και Πειραιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την παράταξη  "Αγωνιστικό μέτωπο γιατρών".
   Η στήριξη στο συνδυασμό του Αγωνιστικού Μετώπου Γιατρών θα αποτελέσει αποφασιστική δύναμη και όπλο στα χέρια όλων, στην πορεία ανατροπής της σημερινής ζοφερής κατάστασης που βιώνουν οι γιατροί.

Ενα αποτέλεσμα που θα αλλάζει τους συσχετισμούς στους ιατρικούς συλλόγους, θα συμβάλλει αποφασιστικά στη γενικότερη προσπάθεια απαλλαγής απο τα δεσμά των μνημονιακών δεσμεύσεων και της πορείας σε αντίθετη κατεύθυνση, αποκατάστασης και ενίσχυσης των δημοσίων δομών υγείας και αξιοπρεπών αμοιβών και συνθηκών δουλειάς για τους χιλιάδες  γιατρούς. Η ενότητα όλων των κλάδων των εργαζόμενων γιατρών, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, με σκοπό τη διασφάλιση της αξιοπρεπούς άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος και προτεραιότητα την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων των πολιτών σε δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, αποτελούν το μόνο δρόμο επιβίωσης. 

- Oι θέσεις της παράταξης και οι υποψήφιοι βρίσκονται  στο blog: http://agonmetopodoctors.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html?spref=fb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου