ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο καθηγητής Ηλίας Γ. Νικολόπουλος υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

 ...περιοδεύει στην Αρκαδία






ΗΛΙΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου


Βιογραφικό
Σπούδασε στη Νομική Αθήνας και στα Γαλλικά Πανεπιστήμια Παρίσι 1 & Παρίσι 2 (Σορβόννη) όπου το 1980 αναγορεύτηκε κρατικός διδάκτορας. Είναι Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Στις εκλογές του 2002 και του 2006 ήταν υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας και  εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΗΚΚΙ . 
Διεκδικούμε
  • Την συμπαράταξη με τις δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και με τις χώρες του Νότου ώστε τον κύριο λόγο να έχουν οι εργαζόμενοι και όχι οι πολυεθνικές και οι διοικήσεις των τραπεζών.
  • Σύγκλιση Ευρωπαϊκής Διάσκεψης για το ελληνικό χρέος  και καταγγελία στο Δικαστήριο της ΕΕ των αντισυνταγματικών διατάξεων των δανειακών συμβάσεων.
  • Αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ευρώπη ώστε να μην εγκλωβίζονται ακούσια στη χώρα μας οι οικονομικοί και όχι μόνο μετανάστες.
Διεκδικούμε μια Ευρώπη με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας, δημοκρατία, οικολογική ισορροπία και ειρήνη.

Η ενίσχυση της προσπάθειας για τη θεμελίωση μίας άλλης Ευρώπης θα βοηθήσει την ανατροπή στην Ελλάδα ώστε η νέα κυβέρνηση να ακυρώσει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς  νόμους, να σταματήσει την ανθρωπιστική κρίση και την εξαθλίωση του λαού και να θεμελιώσει το κοινωνικό κράτος δικαίου που έχει συρρικνωθεί.


Μια Ελλάδα με Εθνική ανεξαρτησία 
και ουσιαστική λαϊκή κυριαρχία.

Επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου