ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ευχές από τον Αλέξη Τσίπρα: Το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς.



Aλέξης Tσίπρας

Πέρα από τις ευχές στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, θα ήθελα, σήμερα, να απευθύνω κι ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας.
Γιατί το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς.
Από ευχές χορτάσαμε.
Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τη βούλησή μας πράξη.
Να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεωκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους.
Το 2014 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να αφήσουμε πίσω μας το γερασμένο πολιτικό σκηνικό, τα μνημόνια της καταστροφής και να ξεκινήσουμε τη νέα μεγάλη συλλογική προσπάθεια να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη, την προκοπή και την ελπίδα σε αυτόν τον τόπο.
Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουν πράξη οι επιθυμίες ενός ταλαιπωρημένου λαού που εδώ και τρία χρόνια ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, μέσα στην ανθρωπιστική κρίση.
Χρειάζεται αισιοδοξία, χρειάζεται αλληλεγγύη, χρειάζεται να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να σφίξουμε τα δόντια και συλλογικά να πάμε μπροστά γυρίζοντας σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου