ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Eκδήλωση με θέμα: η «κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και η κινηματική δράση»

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ με ομιλητή τον Γιάννη Τόλιο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ και διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών. Η εκδήλωση έγινε στον κινηματογράφο ΑΛΙΚΗ στο Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης και είχε θέμα την «κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και την κινηματική δράση». 


Έξω η βροχή έπεφτε ασταμάτητα και μέσα στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο Γιάννης Τόλιος μίλησε για την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, μια πρόταση ρεαλιστική που μπορεί να ανοίξει μια νέα σελίδα για τη χώρα και το λαό, μακριά από μνημόνια και νεοφιλελεύθερες καταστροφικές πολιτικές. Ο κεντρικός στόχος είναι να σταματήσουμε την καταστροφή και να οργανώσουμε την ανατροπή με πρωταγωνιστή το λαϊκό κίνημα. 

 Ο ομιλητής αναφέρθηκε με αρκετή λεπτομέρεια στο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και απάντησε στις πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που τέθηκαν από το ακροατήριο.

 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Γιώργος Πάντζας – που έκανε και ένα σύντομο χαιρετισμό – και Νάσος Αθανασίου, ο Πάνος Σκουρολιάκος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ο Φώτης Δεληβοριάς, δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα, πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μαραθώνα και πολίτες της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου