ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Από την Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: "Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας"

   ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ       

Σε μια αίθουσα γεμάτη από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαραθώνα έγινε την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 το πρωί στις 11:00 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Μάκρης Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
Συζήτηση για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα και ακούστηκαν θέσεις και προβληματισμοί προς την κατεύθυνση της αμφίδρομης σχέσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της ανάλυσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.


Στη συζήτηση μετείχαν ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής και βουλευτής της περιοχής μας και ο Αλέκος Καλύβης, πρώην Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, και σήμερα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου