ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη από την 24ωρη γενική απεργία

Εξετάζει και απεργία διαρκείας η ΓΣΕΕ

Για μια ακόμα φορά, η κυβερνητική τρόικα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ πάει να επιβάλλει μέτρα άδικα, αναποτελεσματικά και βάρβαρα:

Άδικα γιατί πάλι βαραίνουν τους φτωχούς, τους μικρομεσαίους και τους μισθωτούς που δεν μπορούν να ξεγελάσουν την εφορία, τη στιγμή που οι φοροφυγάδες και μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ.
Αναποτελεσματικά, γιατί αντί να μας «σώσουν» από το τεράστιο χρέος, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε διάλυση και το κράτος σε χρεοκοπία, κατά γενική ομολογία στελεχών της ΕΕ και του ΔΝΤ, συμβούλων της Μέρκελ και κορυφαίων οικονομολόγων.
Βάρβαρα, γιατί έχουν βαρύ κόστος σε ανθρώπινες ζωές (ανέργων, εξαθλιωμένων, αστέγων, αυτοκτονιών), τη στιγμή που, από την ασφάλεια των πολυτελών γραφείων τους, ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση προσποιούνται ότι «μας σώζουν από το χάος και την καταστροφή».
Η ολοκληρωτική διάλυση των δήμων και η ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών, πιθανότατα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων.


   Να μην τους αφήσουμε!    
Η Ανοιχτή Πόλη καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, στις 10.30 στο Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου