ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αθήνα,18 Νοεμβρίου 2014

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα επαναληφθεί ο β΄γύρος των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καισαριανής, μεταξύ του εκλεγέντος δημάρχου σ. Γεωργίου Κοντόσταυλου  (Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής) και του Ηλία Σταμέλου (Λαϊκή Συσπείρωση). Στο δικαστήριο είχε προσφύγει η Λαϊκή Συσπείρωση και η αίτησή έγινε δεκτή με αποτέλεσμα το Πρωτοδικείο να αναγνωρίσει ένα ψηφοδέλτιο και να ακυρώσει δύο (Καμπάκας, απερχόμενος δήμαρχος), ανατρέποντας την σειρά κατάταξης.
Ο δήμος της Καισαριανής και η επικείμενη εκλογική μάχη αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητα για την επόμενη περίοδο.  Η Καισαριανή σαν δήμος με το ειδικό ιστορικό και πολιτικό βάρος έχει σημαντικό ρόλο να παίξει στην δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού μετώπου που θα σταθεί εμπόδιο στην κυβερνητική πολιτική. Τυχόν νίκη των δυνάμεων του ΚΚΕ σημαίνει  υποχώρηση από την λογική οικοδόμησης ενός διεκδικητικού και νικηφόρου αυτοδιοικητικού μετώπου, σε μια κρίσιμη για μας περίοδο. Η επόμενη κυβέρνηση της αριστεράς πρέπει να βρει στηρίγματα και στο επίπεδο των δήμων.
Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό της αποχής. Η κινητοποίηση κάθε μέλους και η επικοινωνία με επαφές, γνωστούς, φίλους, δημότες της Καισαριανής θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια.  Η κοινοποίηση αυτού του σημειώματος σε κάθε μέλος μας θα βοηθούσε σε αυτή την κατεύθυνση. 
Το επόμενο διάστημα θα πρέπει στο σύνολο τους οι ΟΜ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ως εκ τουτου πρέπει:
1.      Οι κλαδικές και εδαφικές οργανώσεις να αποστείλουν κατάλογο με σφους/ισσες που ψηφίζουν στον δήμο Καισαριανής. Οι σφοι/ισσες αυτοί θα πρέπει να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι.
2.      Το Σαββάτο και την Κυριακή 22,23 Νοεμβρίου έχουν οριστεί ως μέρες εξόρμησης των δυνάμεων μας στην Καισαριανή. Κάθε Ν.Ε του κόμματος θα πρέπει να ορίσει το λιγότερο 5 εθελοντές.
3.      Την ημέρα των εκλογών κάθε σφος/ισσα που θα θέλει να βοηθήσεις να το δηλώσει στον συντονιστή/τρια της Ν.Ε. Κάθε Ν.Ε. να ορίσει τουλάχιστον μια ομάδα 10 σφων/ισσών (5 πρωινή βάρδια και 5 απογευματινή) που θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών στην Καισαριανή.
Για όλα τα παραπάνω ορίζεται καταληκτική ημερομηνία η Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, καθώς θα υπάρξει επικοινωνία από την γραμματεία του Οργανωτικού γραφείου. Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά επικοινωνήστε με τους σ/φους  Στασινό Στάθη 6944471701, Καλκανδή Πέτρο 6936142642.


Γραμματεία Οργανωτικού Γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου