ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Live μετάδοση - Ο Αλ. Τσίπρας στο Ιδρυτικό συνέδριο του Podemos - Acto de clausura de la Asamblea Sí Se Puede de Podemos.



Live μετάδοση - Ο Αλ. Τσίπρας στο Ιδρυτικό συνέδριο του Podemos

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος Podemos στη Μαδρίτη, ο οποίος παράλληλα ζήτησε εκλογές και ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης από τον ελληνικό λαό.  
"Ο φόβος έχει περάσει στην άλλη πλευρά". Σστην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιρλανδία οι συσχετισμοί έχουν ήδη αλλάξει. Μαζί  θα αλλάξουμε και την πολιτική ατζέντα υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στη ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος Podemos στη Μαδρίτη. Το μήνυμα που σας στέλνουμε – τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα μήνυμα ενότητας για να συσπειρώσουμε την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στο κοινό εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο της μεγάλης ανατροπής.
Με βάση την εκτίμηση ότι βρισκόμαστε «στο κατώφλι μιας ιστορικής αλλαγής στην Ελλάδα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στο ιδρυτικό συνέδριο του Podemos (Μπορούμε) στην Ισπανία, ζήτησε εκλογές και ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης από τον ελληνικό λαό, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του «δεν πρόκειται να αποδεχτεί καμία συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα καμία συμφωνία, με το δημόσιο χρέος στο ράφι». 
Και για τον λόγο αυτό, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, «δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε σε προαπαιτούμενα περικοπών και λιτότητας, που ανατροφοδοτούν την υπερχρέωση, δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε στον παραλογισμό των νέων φόρων, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να εισπραχθούν,δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε στον παραλογισμό των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2015, που θα στείλουν την οικονομία πίσω στην ύφεση».

"Ζητάμε εκλογές γιατί θέλουμε ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης από τον ελληνικό λαό. Γιατί σήμερα η αναξιόπιστη και ανυπόληπτη κυβέρνηση Σαμαρά αντί να διαπραγματευτεί υποκύπτει στους όρους της τρόικας, μήπως και την πείσει να εκδώσει το εισιτήριο Βρυξέλλες-Αθήνα", κατέληξε.


- ΔΕΊΤΕ: http://stokokkino.gr/article/1000000000000495/O-A-Tsipras-sto-Podemos-Ekloges-kai-isxuri-entoli-diapragmateusis#sthash.TdEcmwTh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου