ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα συνεργασίας από την Ρένα Δούρου στη «νέα πορεία» που ξεκινά.η Περιφέρεια Αττικής

Μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, η Ρένα Δούρου χθες τους απέστειλε και επιστολή, απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας στη «νέα πορεία» που ξεκινά.

Κάλεσμα συνεργασίας από Δούρου
Στην επιστολή της η νέα περιφερειάρχης κάνει άνοιγμα στους εργαζομένους, τους οποίους χαρακτηρίζει «συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες», αναφέροντας ότι θα κινηθεί «μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων». Επίσης κάνει λόγο για «ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης» και μια «πορεία που θα έχει επίκεντρο τους πολίτες και το περιβάλλον της Αττικής».
Επιστολή και στους διευθυντές
Ηδη έχει αποστείλει επιστολή προς όλους τους διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφέρειας με την οποία τους καλεί να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Οι διευθυντές έχουν προθεσμία να απαντήσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Οπως αναφέρουν συνεργάτες της, η νέα περιφερειάρχης συνεχίζει την ενημέρωσή της όσον αφορά τα τρέχοντα ζητήματα, ώστε η ίδια να έχει πλήρη εικόνα για τη λειτουργία της Περιφέρειας «πριν υπογράψει οτιδήποτε». Παράλληλα αφήνουν αιχμές για έλλειψη ενημέρωσης από την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή, η οποία θα μπορούσε να γίνει τους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από την εκλογή της μέχρι και την ανάληψη των καθηκόντων της.

___________
*από το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου