ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πρόταση σωτηρίας για 350.000 μικρομεσαίους επιχειρηματίες απο το ΣΥΡΙΖΑ

 

Πρόταση για κεφαλαιοποίηση των χρεών και επανένταξη επιχειρήσεων στο ασφαλιστικό απο 1/1/14. Ακούστε τις δηλώσεις του Α. Τσίπρα μετά την συνάντηση με τη διοίκηση του ΕΒΕΑ. Πρόταση σωτηρίας για 350.000 μικρομεσαίους επιχειρηματίες από την αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, «ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την ιδέα να υπάρξει κεφαλαιοποίηση των χρεών και να ξεκινήσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2014 οι 350.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πληρώνουν τη συνδρομή τους για να επανενταχθούν στο ασφαλιστικό σύστημα».

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα των πλειστηριασμών, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβέρνηση και τους βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους και να πάρουν σαφή θέση. Μεταβατική ρύθμιση μέχρι τις ευρωεκλογές αναζητούν Σαμαράς-Βενιζέλος. 


______________
δείτε και στο: http://stokokkino.gr/article/4016/A-Tsipras-Oi-pleistiriasmoi-einai-i-simantikoteri-kokkini-grammi-tin-opoia-prepei-na-thesei-i-koinonia#sthash.DD7sU21u.4FpDrWTQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου