ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Συνεδρίαση Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα Παρασκευή 4-10-13 ώρα 8.30 μμ

Με βάση τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουμε στο θέμα της Χρυσής Αυγής, κάτω και από την πίεση της λαϊκής κινητοποίησης, αλλά και με βάση το ρευστό πολιτικό σκηνικό καλούμαστε όλοι και όλες σε απόλυτη εγρήγορση. Ο φασισμός δεν νικιέται μόνο δικαστικά, αλλά κυρίως μέσα από την πλήρη απονομιμοποίησή του στη συνείδηση της κοινωνίας. Τις επόμενες μέρες οφείλουμε να παρέμβουμε και να συνδέσουμε τον αντιμνημονιακό με τον αντιφασιστικό αγώνα. Οι όποιες εξελίξεις πρέπει να σφραγιστούν από την παρουσία του ίδιου του λαού.


Ήδη συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία και εξέδωσε ανακοίνωση με τα βασικά στοιχεία της γραμμής μας για τις επόμενες μέρες. Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης προτείνονται τα παρακάτω άμεσα μέτρα για τις Οργανώσεις Μελών:

1) Συνεδρίαση όλων των συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών όπου θα συζητήσουν το θέμα και θα εκπονήσουν σχεδιασμό παρεμβάσεων.

2) Με αυτά τα υλικά καλούμαστε να προγραμματίσουμε τις επόμενες μέρες μαζικές εξορμήσεις με την παρουσία μελών της ΚΕ, της ΠΓ και της ΚΟ σε όλη την Ελλάδα.

3) Στα συνδικάτα, τις δομές αλληλεγγύης, τις δημοτικές μας κινήσεις και σε κάθε συλλογικότητα και φορέα που μετέχουμε θέτουμε το θέμα και επιδιώκουμε τον συντονισμό μας με ότι κινείται. Συσπειρώσεις, συντονιστικά και απεργιακές επιτροπές που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την στήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών πρέπει να επιδιώξουμε να συζητήσουν το θέμα και να πάρουν πρωτοβουλίες για δράση.

4) Ημερομηνίες σταθμοί για την επόμενη περίοδο, όπου μπορούν να προγραμματιστούν δράσεις και εκδηλώσεις, είναι η 12η Οκτώβρη που είναι η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί (θα επιδιώξουμε να πάρουμε και κάποια πιο κεντρική πρωτοβουλία για την Αθήνα) και φυσικά η 28η Οκτώβρη.

Για την δρομολόγηση των παραπάνω θα συνεδριάσει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα 
την Παρασκευή 4-10-13 ώρα 8.30 μμ.

Επίσης θα μας απασχολήσει η γενικότερη δράση το επόμενο διάστημα (κίνημα εκπαίδευσης, Κέντρο Υγείας, αυτοδιοικητικά)

Καλούνται οι σύντροφοι μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα να παραβρεθούν. Όσοι δεν θα μπορέσετε να παραβρεθείτε παρακαλώ να ενημερώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου