ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Mεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στη Γιορτή ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγινε το Σάββατο 21/9 στο λιμανάκι της Νέας Μάκρης η γιορτή των Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ  Μαραθώνα. Η μουσική, το κρασί και το σπιτικό φαγητό, προσφορά μελών της οργάνωσης, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα κόντρα στην κατήφεια της κρίσης και στο ζόφο των ημερών. Επιτεύχθηκε έτσι ο στόχος που ήταν να δοθεί η ευκαιρία ζωντανής επικοινωνίας των πολιτών με το ΣΥΡΙΖΑ .
 Στις ομιλίες τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος αναφέρθηκαν στο αποτρόπαιο έγκλημα της Αμφιάλης, που οφείλεται την εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.    Στην ανάγκη ματαίωσης των σχεδίων αποσταθεροποίησης και την απομόνωση εκείνων που ονειρεύονται εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Η απάντησή μας θα πρέπει να είναι η ενδυνάμωση των αγώνων των εργαζομένων κατά των απολύσεων και της διάλυσης των τομέων της υγείας και της παιδείας που οδηγούν τα μνημόνια   η Κυβέρνηση και η Τρόικα.
   Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν οι μουσικοί έπαιξαν το τραγούδι που σύνθεσαν οι φίλοι του δολοφονημένου μουσικού Παύλου Φύσσα, μετά την εκφώνηση  ενός συγκινητικού  κειμένου  που έγραψε η συμπολίτισσα μας και μέλος της οργάνωσης  Έφη  Κουλίτσου .
   Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Εμεής, ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου  Φώτης Δεληβοριάς οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Θεοδωρίδης και  Γιώργος Δρακούλης,  και ο σύμβουλος Ν. Μάκρης Κώστας Χουρδάκης.
   Στις θετικές εντυπώσεις και τα ευμενή σχόλια όσων συμμετείχαν θα προσθέσουμε και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης . Και δεν είναι λίγοι.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου