ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη


Ελλάδα Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης. Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης. Στις 6 αύριο το απόγευμα το ραντεβού της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των συνδικάτων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των κινημάτων πολιτών στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 5:30 το απόγευμα το Σάββατο στη συμβολή της Εγνατίας με την οδό Αντιγονιδών. Στην πλατεία Αριστοτέλους η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με εργαζόμενους της εταιρίας, ενώ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί και στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3, ενώ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας που βρίσκεται στην πόλη για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη την εναλλακτική κυβερνητική πρότασή του κόμματος.
Ταξίδι – αστραπή από τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη αύριο, δεν θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ θα συνομιλήσει στην Αθήνα με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Να διαδηλώνουν τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου και όχι στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, κάλεσε σήμερα τους πολίτες ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης. 


*από το: http://stokokkino.gr/article/2147/Se-ruthmous-kinitopoiiseon-i-THessaloniki#sthash.s9NKpy1b.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου