ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Μαραθώνα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ με επικεφαλής το βουλευτή Αττικής Γιώργο Πάντζα, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μαραθώνα Άγγελο Γκόγκογλου και πολλούς δημότες επισκέφτηκε το Δημαρχείο Μαραθώνα (κτίριο Νέας Μάκρης) που βρίσκεται σε κατάληψη. 
Το κλιμάκιο συνομίλησε με το προεδρείο των εργαζομένων του Δήμου και τους απεργούς στους οποίους διαβίβασε την πλήρη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις απολύσεις, την ολόπλευρη συμπαράσταση του στο αιτήματά τους και διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί και μέσα και έξω από τη Βουλή για την αποτροπή των μέτρων Κυβέρνησης – Τρόικας που εξοντώνουν τους εργαζόμενους και διαλύουν την κοινωνία. (Κατάργηση Δημοτικής Αστυνομίας, κατάργηση σχολικών φυλάκων.)
Στη συνέχεια το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο από τον οποίο ζήτησε να σταθεί στο πλευρό των απολυμένων και να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών , που απειλούνται από την Μνημονιακή πολιτική.
Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο Δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών και γραμματέας Δημοτικού συμβουλίου Φώτης Δεληβοριάς.


Μαραθώνας 15-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου