ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ Δευτέρα 15-7-13 10.45 στο Δημαρχείο Ν.Μάκρης για συμπαράσταση

Την Δευτέρα 15-7-13 στις 10.45 με βουλευτές μας θα επισκεφθούμε για συμπαράσταση τους εργαζόμενους που απολύονται στο Δημαρχείο Ν. Μάκρης, που βρίσκονται σε κινητοποίηση.Θα κάνουμε και σχετική παράσταση στο Δήμαρχο.
Επισυνάπτεται το μήνυμα συμπαράστασης που τους στείλαμε καθώς και το σχετικό ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης τους.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.





Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην ΤΑ, που αγωνίζονται ενάντια στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που μοναδικό σκοπό έχει να οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Η κυβέρνηση, συνεχίζοντας τον ολισθηρό δρόμο των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων,  των αιφνιδιασμών και κυρίως των αυταρχικών και αντιλαϊκών πολιτικών σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα μετά την απαράδεκτη φασιστική ενέργεια «κατάργησης» της ΕΡΤ και την απόλυση 2650 εργαζομένων, προχωρεί σε απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
   Η  Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί  το μόνιμο «θύμα»,  περιορίζεται συνεχώς  το κοινωνικό της έργο,  συρρικνώνονται οι  υπηρεσίες της, «πληρώνει» τις πολιτικές του Μνημονίου και της Τρόικας.
  Η Αυτοδιοίκηση έχει καταδικαστεί σε οικονομικό μαρασμό και μετατρέπεται σταδιακά σε απολύτως εξαρτημένη από την κυβέρνηση και το κράτος υπηρεσία.
   Οι απολύσεις είναι τώρα στην ατζέντα... Για την τρόικα και την δικομματική μνημονιακή κυβέρνηση οι εργαζόμενοι είναι απλά νούμερα που πρέπει να απολυθούν για να παίρνουμε τις …δόσεις!!
Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα πριν καταστρέψουν τη χώρα, πριν διαλύσουν εντελώς την Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.   
   Απαιτείται άμεσα η συγκρότηση ενός μετώπου Αυτοδιοίκησης, τοπικών κοινωνιών και εργαζομένων, ενός μετώπου αντίστασης και ανατροπής.  
  Ενός μετώπου για την υπεράσπιση των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και την αγωνιστική αντίσταση στις διαλυτικές ρυθμίσεις για την εφεδρεία και τις απολύσεις, τη συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και τη μείωση των μισθών.
    Απαιτούνται από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις.
  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ…

Η κυβέρνηση του “δώστα όλα” στην τρόικα και “πάρτα όλα” από την κοινωνία και τους θεσμούς της, πρέπει άμεσα να ανατραπεί δημοκρατικά, μέσα από ενωτικούς, μαζικούς, ειρηνικούς αγώνες της κοινωνίας και των εργαζομένων, σε ένα μέτωπο που η Αυτοδιοίκηση οφείλει να παίξει καθοριστικό ρόλο.


Μαραθώνας 12-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου