ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: «ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 27/6/2013 
Στο πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφτηκε το εργοστάσιο του Κατσέλη στις Αχαρνές, συμμετείχε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ Γιώργος Πάντζας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της εταιρείας Nutriart ΑΒΕΕ (Κατσέλης) να υποβάλλει αίτηση κήρυξης σε πτώχευση, βάζοντας λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο και αφήνοντας 500 οικογένειες στο δρόμο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Γιώργος Πάντζας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για να μην κλείσει το εργοστάσιο, να μη γίνει καμία απόλυση και να μη χαθούν εργασιακά δικαιώματα.
«Βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων, τους οποίους η ιδιοκτησία της επιχείρησης αποφάσισε ξαφνικά να πετάξει στο δρόμο, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα λόγω επιδείνωσης της κρίσης. Την ίδια ώρα που ο κύριος Σαμαράς κόβει κορδέλες δοκιμάζοντας πόσο κοφτερό είναι το ψαλίδι με το οποίο θα κουρέψει τις καταθέσεις, μια ακόμα επιχείρηση κλείνει, βάζοντας λουκέτο στο success story της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.» δήλωσε ο Βουλευτής.
Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Τηλ. 210 3708387
E-mail: gpantzas@parliament.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου