ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στην ανανεωμένη μας Σελίδα, σας ευχαριστούμε
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παρόν ιστολόγιο είναι η φωνή της Οργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΥΛΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης Λ.Μαραθώνος και Ν. Πλαστήρα, τηλ. 22940 94688, καθημερινά τα γραφεία λειτουργούν 6 με 9 μ.μ.


Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Διπλό στραπάτσο για την κυβέρνηση, παρά τη φιέστα.



Η προαναγγελία της μείωσης των συντάξεων του ΤΕΒΕ κατά 35% και η απόσυρση της διάταξης Μανιτάκη κατεδάφισαν τον κλίμα ευφορίας που επιχείρησε να δημιουργήσει η τρικομματική κυβέρνηση με τη φιέστα στο Ζευγολατιό.

Την ίδια ώρα που οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσούκαλης (ο οποίος εκπροσώπησε τη ΔΗΜΑΡ) φωτογραφίζονταν "με το μυστρί στο χέρι" και με "δανεικούς" εργαζόμενους του εργολάβου, η κυβέρνηση σε αδιέξοδο μετά την άρνηση Ρουπακιώτη να δεχθεί την ρύθμιση Μανιτάκη και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις που εξέπεμπε το Μαξίμου, απέσυρε τη διάταξη λέγοντας ότι επανεξετασθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Νωρίτερα είχε διαρρεύσει η πρόθεση της κυβέρνησης να περιλάβει στο νομοσχέδιο σκούπα διάταξη για μείωση έως και 35% στις συντάξεις του ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα ο υπουργός εργασίας να την αποσύρει κακήν κακώς. Το ζήτημα είχε θέσει στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, ενώ σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ αντίθετος είχε δηλώσει και ο κ. Βενιζέλος.
Αυτήν την ώρα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο απόντος του κ. Μανιτάκη ο οποίος δήλωσε ασθένεια> Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει το πολυνομοσχέδιο

______________
εφημ. Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου